Testeaza viteza sitului tau din 13 locatii globale

FastOrSlow.com testează viteza site-ului tau în simulările browserului din 13 locații din întreaga lume și oferă rezultate pe care le poti utiliza pentru a crește performanța site-ului.

Fast or Slow este primul și singurul test gratuit de viteză a site-ului web din lume care îți testează site-ul simultan, din mai multe locații geografice și îți oferă rezultate de performanță reală bazate pe simulări reale ale browserului.

FastOrSlow.com nu vă oferă doar pingul retelei ci viteza site-ului tau. De fapt, iti spune cât de rapid este site-ul tau de la căutarea DNS inițială la cât timp durează HTML-ul sa se redea în browser. Și face asta din 13 locații. Binenteles fiecare locație in parte poate fi accesata pentru a genera mai multe detalii.

Intern, FastOrSlow.com folosește Lighthouse, care a fost proiectat de Google și este folosit de ei pentru a testa viteza site-ului. Deci, dacă site-ul tau este rapid atunci când testezi cu FastOrSlow.com Google.ro va vedea la fel de rapid. Și din moment ce nu ști ce locație Google folosește pentru a testa viteza site-ului tau, te ajută să ști care este viteza medie globală și viteza de la locații individuale.